Over It Pypke

Al meer dan 50 jaar draait het bij 't Pypke voornamelijk om bier, dansen en gezelligheid. Wij, 't Pypke bestuur, doen er alles aan om elke keer er weer een feestje van te maken. Het bestuur bestaat uit 6 energieke leden; Nynke, Lisanne, Jodi, Denise, Christiaan en Bastiaan.

Bastiaan Comello

Onze grappenmaker en behendige berghok meester. Als hij niet bezig is met zijn auto, vind je hem wel met een biertje in zijn hand, altijd in voor een gezellige avond. Hij zegt nooit nee tegen een goed feestje en zijn favoriete drankje? Een klassiek biertje, altijd een betrouwbare keuze!

Lees meer »

Christiaan van der Boon

De man met de connecties! Hij is de ultieme contactpersoon als het gaat om het regelen van artiesten voor onze feesten. Hij staat vaak achter de DJ-booth en weet precies hoe hij de juiste sfeer moet creëren. Maar pas op, hij maakt ook gevaarlijke shotjes en mixdrankjes. En zijn favoriete drankje? Goldstrike, een shotje dat je gegarandeerd wakker maakt!

Lees meer »

Denise Rosier

Ons nieuwste bestuurslid en meteen een aanwinst. Ze is stressbestendig en spontaan, altijd klaar om nieuwe ideeën te delen. Samen met Jodi is ze het ultieme social media duo. Haar enthousiasme is aanstekelijk en ze brengt een frisse wind in ons team. Als het op drank aankomt, gaat ze voor een wijntje, de perfecte dorstlesser tijdens het dansen!

Lees meer »

Lisanne van der Haag

De go-to girl voor alles wat te maken heeft met de vrijwilligers en financiën. Ze is niet alleen goed met cijfers, maar ook een pro in het creëren van sfeer. En als het feest in volle gang is, is ze geheid op de dansvloer te vinden met haar favoriete combo in de hand: groene sourz gemixt met sinas, een ware smaakexplosie!

Lees meer »

Jodi Hortensius

De energieke en creatieve kracht achter onze sociale media, posters en website. Samen met Denise rockt ze de online wereld en laat ze iedereen weten waar het feest is. Haar energie is aanstekelijk en haar creativiteit kent geen grenzen. En haar favoriete drankje? Apple Bandit, een verfrissende keuze!

Lees meer »